Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Logo Familiebedrijven Award 2020
Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Attender Groen, Onkruidbestrijding Effectief En Duurzaam Elektrisch Bayer
16-06-2021

Duurzame en effectieve aanpak onkruidbestrijding

Met aandacht voor het milieu adviseren Attender Groen en Bayer gemeenten over een duurzame en effectieve onkruidbestrijding.

Attender Groen & Bayer hebben een afvaardiging van de Limburgse gemeenten uitgenodigd om samen te brainstormen over de actuele uitdagingen op het gebied van onkruidbestrijding. Op de unieke locatie Abdij Roldoc in Kerkrade bespraken de deelnemers onder andere de aanpak van invasieve soorten en onkruid, de ambities van de gemeente op het gebied van duurzaamheid en milieu en het effect van onkruidbestrijding op het imago van de gemeente vanuit diverse invalshoeken.

Naast het bespreken van de traditionele methoden werden de aanwezigen meegenomen in de innovatieve toepassing van elektriciteit om de wortels van het onkruid en de invasieve soorten zoals de Japanse Duizendknoop uit te putten.

De demonstratie in de buitenruimte van deze duurzame en effectieve methode leverde enthousiaste reacties op van de aanwezigen.

Samen met onze relaties nemen we onze verantwoording nu en voor in de toekomst en werken we aan een duurzame en milieuvriendelijke oplossing voor het bestrijden van onkruid!

Meer nieuws

Attender Groen Aanplant Miscanthus Mulch (18)
#kerkrade, #miscanthusmulch, #duurzaam

Aanplant Miscanthus Mulch voor gemeente Kerkrade

< 1 min.
Attender Groen Start Beekdaelen
#beekdaelen, #burgerparticipatie, #groenonderhoud, #duurzaam

Attender Groen, nieuw in gemeente Beekdaelen

1 min.
Attender Groen, Aangenaam
#attendergroen, #aangenaam

Attender Groen, aangenaam

< 1 min.