Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Logo Familiebedrijven Award 2020
Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Ondertekening RHDHV Chemelot Attender Groen
30-11-2022

Onderhoudscontract beheer buitenterrein Chemelot opnieuw gegund aan Attender Groen

Royal Haskoning DHV gunt het driejarig contract, met een verlenging van twee keer een jaar, voor het  ‘’Onderhoud groenvoorzieningen en gladheidbestrijding Chemelot’’ opnieuw aan Attender Groen.

Chemelot, gesitueerd in gemeente Sittard-Geleen, omvat een terrein van maar liefst 800 hectare met 60 fabrieken, 150 bedrijven en meer dan 8.000 medewerkers. Chemelot is veel meer dan alleen een industrieterrein. Het is een hechte gemeenschap van kleine en grote chemische bedrijven, die optimaal profiteert van gedeelde kennis. Daar waar know how en vaardigheden samenkomen. Een maatschappelijk verantwoorde groeimotor voor economie en werkgelegenheid, in 2025 tot de wereldtop behorend op het gebied van chemie en nieuwe materialen.

Het beheer van het buitenterrein vraagt om een uitvoeringsploeg met begrip voor de dynamiek op het terrein en met specifieke locatie- en domeinkennis om het onderhoud en de gladheidbestrijding goed te kunnen uitvoeren.

Het nieuwe onderhoudscontract gaat uit van een partnership waarin we de uitdaging aangaan om continu in te zetten op flexibiliteit, veiligheid, capaciteit, deskundigheid, optimalisatie van de uitvoering en innovatie. 

Attender Groen verzorgt het terrein al sinds 2015 en zal ook vanaf 2023 met veel energie invulling geven aan de uitdaging om het unieke karakter ervan te behouden én te verbeteren.

Op bijgaande afbeelding bekrachtigen de heren Koen Ruiter, Projectdirecteur Chemelot at Royal Haskoning DHV en Peter van Kemenade, Directeur Attender Groen het contract.

 

Meer nieuws

Attender Groen Wonen Limburg Vebego Groen (4)
#wonenlimburg #groenmaaktgezond

Groene voortuinen bij Wonen Limburg

2 min.
Kleurkeur Gemeente Valkenburg Attender Groen WUR
#kleurkeur #groenmaaktgezond #boshommel

Ecologisch onderhoud voor herstel natuurwaarden Boshommellandschap Geuldal

1 min.
Kleurkeur
#kleurkeur #biodiversiteit, #groenmaaktgezond

Kleurkeur certificaat voor Attender Groen

1 min.