Onze Aandacht

Onze Kernwaarden

Aandacht

Aandacht zit in al onze kernwaarden geborgen maar zeker ook onze persoonlijke aandacht naar elkaar. We ondernemen met gevoel voor sociaal ondernemerschap en daarbij zijn we erg klantgericht ingesteld.

Verbonden

Een leefbare buitenruimte komt alleen tot stand door goede samenwerking. Door onze verbondenheid met elkaar, de opdrachtgevers, gebruikers en de maatschappij. Verbondenheid ontstaat door het gemeenschappelijk belang voor ogen te houden. De voornaamste intentie om gemeend Sociaal te ondernemen en daarin partner te willen zijn met o.a. ook de opdrachtgever. Dat is wat ons drijft!

Respectvol

Respect ontvangen we door respect te geven. Door de ander in zijn waarde te laten, ook in zijn anders-zijn. Respect betekent ook eerlijkheid. Respect betekent ook het uitspreken van verwachtingen. Zonder uitgesproken verwachtingen ontstaan teleurstellingen.

Vernieuwend

We zijn steeds op zoek naar nieuwe kansen. En er is maar één manier om erachter te komen of een idee goed is: leren door te doen. We blijven ook onszelf ontwikkelen, zo blijven we vooraan lopen in onze snel veranderende omgeving.

Vitaal

We zorgen voor een gezonde en geestelijke gesteldheid van onze mensen. Dit vormt de basis voor een vitale organisatie die financieel gezond blijft. Het zorgt voor veerkracht die ons in staat stelt om te ondernemen.

snoeien van bomen en onderhoud van groenvoorzieningen Attender Groen

Het groenbedrijf dat werk zoekt bij de mensen in plaats van mensen bij het werk.

Deel dit artikel: