Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Logo Familiebedrijven Award 2020
Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022

Over Attender Groen

Attender Groen is één van de groenbedrijven van Vebego, het internationale familiebedrijf met ruim 36.000 medewerkers in de groenvoorziening, schoonmaak, facilitaire dienstverlening en zorg.

Als groenbedrijven benutten we de kracht van ons collectief om meer blijvende impact te realiseren; voor een groene en duurzame maatschappij, een gezonde en inclusieve leefomgeving en met aantrekkelijke ontwikkelmogelijkheden voor onze huidige en toekomstige medewerkers.

 

Een groene en gezonde leefomgeving waarin iedereen meedoet

Iedereen verdient het om te leven in een gezonde omgeving. Een omgeving waar voldoende ruimte en groen is om er gezond te kunnen groeien en bloeien. Een omgeving ook waar iedereen werk heeft dat ertoe doet. "Een groene en gezonde leefomgeving waarin iedereen meedoet'. Zo noemen wij dat.

 

Het samenvoegen van onze ervaring, onze kennis en onze groene harten en handen maakt ons dé kennispartner, aannemer en uitvoerder bij groenvoorziening in de publieke en private buitenruimte. Van advies, ontwerp, realisatie tot onderhoud en het beheren van de leefomgeving. Dat doen altijd met klimaatadaptatie, biodiversiteit en het vergroenen van de leefomgeving als uitgangspunt en ook áltijd door onze opdrachtgevers, stakeholders en burgers er zorgvuldig bij te betrekken.

zie ook GRRROEN MAAKT GEZOND, onze gezamenlijke campagnesite.

De groenbedrijven van Vebego zijn Attender Groen, Axent Groen en Brouwers Groenaannemers

Attender Groen, Team Onderhoud, Aandacht voor groei

Onze kernwaarden

 • Aandacht
  We ondernemen met gevoel voor sociaal ondernemerschap en daarbij zijn we erg klantgericht ingesteld.

 • Verbonden
  Verbondenheid ontstaat door het gemeenschappelijk belang voor ogen te houden. De voornaamste intentie om gemeend Sociaal te ondernemen en daarin partner te willen zijn met o.a. ook de opdrachtgever. 

 • Respectvol
  Respect ontvangen we door respect te geven. Door de ander in zijn waarde te laten, ook in zijn anders-zijn. Respect betekent ook eerlijkheid en het uitspreken van verwachtingen. 

 • Vernieuwd
  We leren door te doen. We blijven ook onszelf ontwikkelen, zo blijven we vooraan lopen in onze snel veranderende omgeving.

 • Vitaal
  We zorgen voor een gezonde en geestelijke gesteldheid van onze mensen. Het zorgt voor veerkracht die ons in staat stelt om te ondernemen.
 • Aandacht
  aandacht voor medewerkers, vakmanschap en klanten
 • Verbonden
  samenwerking, gemeenschappelijk maatschappelijk belang
 • Respectvol
  ieder in z'n waarde laten
 • Vernieuwend
  nieuwsgierig en innovatief
 • Vitaal
  gezonde en energieke leef- en werkomgeving
Groen maakt Gezond!

Met onze handen en voeten dagelijks in het groen, zijn wij ons meer dan ooit bewust van de impact die we met zijn allen hebben op onze omgeving.
Het creëren van een groene en gezonde leefomgeving houdt ons bezig en is uitgegroeid tot de grootste drijfveer in alles wat we denken, adviseren, realiseren en beheren.

Vanuit onze ‘groen maakt gezond’ gedachte zetten we een beweging in gang, waarmee we toewerken naar een omgeving waar de natuur in balans is. Dat doen we samen. Samen met onze opdrachtgevers, met onze collega’s, met burgers. Samen met jou!

Nieuwsgierig hoe wij dit aanpakken? Neem een kijkje op onze campagnesite of neem contact met ons op, we nemen u graag mee in onze ideeën!

Groen maakt Gezond!
Groenmaaktgezond