Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022
Logo Familiebedrijven Award 2020
Trotse winnaar van de familiebedrijvenaward 2022

Onze aandacht

Met de uitvoering van onze werkzaamheden proberen we dagelijks impact te realiseren. Zowel vakinhoudelijke impact als sociale impact. Duurzaam omgaan met onze wereld en haar bronnen, bijdragen aan een groene leefomgeving en een gezond milieu, maar ook werken aan een inclusieve maatschappij waarin iedereen tot zijn recht kan komen. 

Mooie projecten realiseren, continu innoveren en grenzen verleggen. Met oog voor de maatschappelijke waarde van groen; een groene en gezonde leefomgeving waarin milieu, klimaatverandering, burgerparticipatie, duurzaamheid en biodiversiteit een steeds grotere rol spelen.
Met kennis en kunde in eigen huis, van adviseurs, groenexperts, calculators, projectleiders, hoveniers en andere uitvoerenden, van integrale groenprojecten tot kleinschalige, eenmalige opdrachten.

Voor Attender Groen is het al jaren vanzelfsprekend om sociaal te ondernemen. Wij zijn ervan overtuigd dat niemand buiten de boot hoeft te vallen. Iedereen heeft een talent, dus iedereen doet mee.
Bijna 50 % van onze medewerkers zijn mensen die hulp nodig hebben bij het vinden van een baan. Wij geven ze een kans om het groenvak te leren binnen een reguliere werkomgeving door professionele begeleiding, coaching en opleiding.

8
rapportcijfer hoe gelukkig onze collega's zich voelen
50 %
inzet van Social Return
87 %
enthousiaste opdrachtgevers
Groeien door Aandacht

Samen laten wij onze mensen, ons vakmanschap én onze klanten groeien door aandacht!

  • Zorgzaam werkgever
    Aandacht voor onze mensen
  • Full Service organisatie
    Aandacht voor ons vakmanschap
  • Klantgericht partner
    Aandacht voor onze relaties
Attender Groen, zorgzaam werkgever, impact

Zorgzaam werkgever

Met oprechte aandacht voor onze mensen en hun diversiteit voelen zij zich bij ons goed op hun plek en kunnen zij hun talenten ontwikkelen waardoor ze groeien in persoonlijkheid, zelfredzaamheid, vakmanschap en vitaliteit.

We bieden Betekenisvol werk en maatwerk begeleiding, zowel op vaktechnisch gebied als op persoonlijk vlak en we betrekken onze mensen bij ons bedrijf. We zorgen ervoor dat iedereen met plezier naar het werk komt en zijn vak en passie kan uitvoeren.

We bieden opleidingen met de mogelijkheid een diploma te halen, we bieden een helpende hand bij problemen in de privésfeer en geven inspraak via de OR. We zorgen voor goede randvoorwaarden, we delen het nieuws en vieren samen de feestjes.

lees meer over zorgzaam werkgever
Attender Groen, ontdek wat we doen, full service organisatie

Full Service organisatie

Met aandacht voor de ontwikkeling en de vakmanschap van onze diverse talenten zijn we instaat alle werkzaamheden 'van gevel tot gevel' op te pakken, waarmee we onze relaties compleet ontzorgen.

We zoeken werk bij het vakmanschap van onze mensen. Iedere medewerker heeft een eigen ontwikkelplan. Ieder groeit in eigen tempo en in zijn vakmanschap.

Van uitvoering tot stafdiensten; onze adviseurs, ontwerpers, werkvoorbereiders, hoveniers, boomverzorgers, machinisten, monteurs en stratenmakers gaan iedere dag met volle passie aan de slag.

lees meer over: ontdek wat we doen
Attender Groen, Advies en  Ontwerp

Klantgericht partner

Wij werken aan loyale relaties met onze klanten door goed te luisteren, en door de vraag en de achterliggende behoefte met onze aanpak naar volle tevredenheid in te vullen.

Wij overtreffen de verwachting door de vraag van de klant verrassend te vertalen met onze aanpak.

Wij zijn oprecht en nieuwsgierig en dagen onszelf continu weer uit. Wij menen wat we zeggen, en doen wat wij beloven!

lees meer over: ontdek wat we doen