Vakman / Allrounder Groenvoorziening

Attender Groen verzorgt groen aanleg en onderhoud, ontwerpt, adviseert en verzorgt aanleg en onderhoud van sportvelden. Tot onze klanten rekenen we onder andere gemeenten, bedrijven en sportverenigingen in heel Limburg en Zuidoost Brabant. Kortom: wij ontzorgen van gevel tot gevel!

Hierbij geloven wij in aandacht.
Uiteraard hebben we aandacht voor onze klanten maar het echte verschil maken wij met aandacht voor onze eigen mensen. Bij ons werken mensen met uiteenlopende achtergronden, vaardigheden en talenten. Onze persoonlijke aandacht zorgt ervoor dat onze medewerkers de ruimte krijgen om zich te ontwikkelen en bij te dragen.

Wie aandacht krijgt groeit!

 

Functiebeschrijving

Wat worden je belangrijkste werkzaamheden?

  • Je voert samen met enkele collega’s werkzaamheden in groenaanleg en -onderhoud uit. Daarbij houd je rekening met de aandacht en begeleiding die je collega’s nodig hebben. Vanwege jouw kennis en ervaring neem jij het voortouw in de uitvoer van de werkzaamheden en geef je collega’s aanwijzingen. Hierbij heb je aandacht voor veiligheid en effectiviteit.
  • De werkzaamheden plan je samen met je voorman en uitvoerder volgens de afspraken in het bestek en het afgesproken meerwerk.
  • Je hebt nauw contact met collega’s zowel intern en extern voor de afstemming van de werkzaamheden.

 

Heb jij relevante opleidingen in de groenvoorziening of vergelijkbare sector en vind je het leuk om met een groep mensen te werken? Dan nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek.

Heb je geen ervaring in het groen maar lijkt het je wel wat? Ook jou nodigen we uit om te reageren.

We bieden diverse praktijkgerichte opleidingen voor (zij-) instromers in combinatie met een betaalde baan. Voor degenen die al een groenopleiding (MBO nivo 3) hebben, zijn er aanvullende cursussen, bijvoorbeeld coachend leidinggeven.

Bij ons kun je anderen helpen met hun ontwikkeling en tegelijkertijd aan je eigen ontwikkeling werken!

Contactpersoon

Vragen kun je stellen aan Noud Hoofwijk, teamleider via telefoonnummer 06 2200 4514.

Je interesse en motivatie kun je samen met je CV mailen naar hr@attendergroen.nl

 

Job details

Vakman / Allrounder Groenvoorziening

vakman groenvoorziening

Nederweert

Cranendonck

conform cao

Full time

Solliciteer direct

Lees meer over hoe wij met je privacy omgaan in ons privacy statement.

Deel dit artikel: